Parramatta Police Headquarters

Image

  • Parramatta, Australia
  • Source: Contemporary Landscape Architecture, Daab Books
  • Aspect Studios,  2005
  • The police department is divided into four areas, with each part designed differently according to its orientation and image they wanted to give it, along with the specific purpose of each space to exhibit the contrasting features of the department and its community.
Advertisements
1 comment
  1. 3 – you explain the design logic behind the police department but it is unclear how this contrasts with the community if that’s what you’re saying it does.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s