Unterföhring Park Village

Image

  • Munich, Germany
  • Source: Contemporary Landscape Architecture, Daab Books
  • Burger Landschaftsarchitekten, 2004
  • The plazas between the “village” office area consist of slabs of polygonal stone separated by grass which would emphasize the independence of each building.
Advertisements
1 comment
  1. 3 – the stone slab separations are not about the buildings but rather highlight the integrated relationship between hardscape and softscape

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s