Archive

Yingyi Hu

575419_10200656566809424_331154511_n

The planting event in Clover Elementary School is helping students to 
build their school native garden. Some classmates and I decided to be
volunteers and participate in this activity together. On Thursday 
May 16th I arrived at the school around 9:30 in the morning with 3 
hours huge traffic. Since I was arriving late, the student in charge 
of Gabrielle still being patient to explain the process to me. After 
she explains everything, I got an idea what I supposed to do today. 
Firstly, we need to weed the garden. Secondly, we have to breaking up 
dirt clumps. Then, we should grading and spreading compost. The area 
we need to plant is not that large, and it also located in front of 
two the fifth grade classroom. With the gardening gloves, grab the 
shovel and rake, then I start to working on it. While we weeding the 
garden, children were very curious what we do on the garden and keep 
asking questions to their teacher. The teacher was explaining to all 
the children what we did and what will happen for the garden. It makes 
children so exciting. After weed the garden, I used the shovel and rake 
to breaking up dirt clumps. While compost truck arrived, we need to 
spread compost evenly over the planting area. We reacted to the cow 
manure smell. After the compost was dispensed, a truck-full of mulch 
arrived. And we do the same thing again. During the time to planting 
here, children were taking the P.E, dance classes. With the music of 
their class, it makes us more enjoy to working with them. I felt very 
glad that I be a volunteer here today. Because of school garden get 
students thinking about what plant around them and to get the students 
outside. Although most of what is done in the garden relates to the 
environment, it can also serve as an outdoor classroom for teaching. 
School gardens can be used to enhance academic achievement, promote 
healthy lifestyles, inspire environmental stewardship, and to build 
communities.
Advertisements

800_47_vp_horloge_49

Clock Tower Beach is located in the Montreal’s Old Port, Canada. In June 2012, an urban beach, called the Clock Beach, opened adjacent to the Clock Tower. The beach, Called “The Clock tower beach”, was a concept by Architect Claude Cormier, who envisioned a beach setting in an urban area. Clock Tower Beach covers 13,000 square meters.

It consists of two components. The first is the creation of an urban beach at the Pointe de l’Horloge, with its elegant clock tower built in 1921, and along the lower quay bordering the marina. A huge stairway-ramp makes this convivial venue accessible to all, offering a new and novel approach to city living. Beach umbrellas and weeping willows, brightly colored chairs and fixtures, showers and mist stations, a boardwalk, silky sand, and a refreshment stand all combine to offer visitors a few moments of sheer idleness in a breathtaking setting.

The second component is the parking area, clearly defined by rows of trees that reproduce the triangular layout of the quay. Fed by surface water run-off, the larches, willows, shrub beds, and perennials add cool green ambiance to the space. At the far west end of the site, shooting up from a mound around which a roundabout loops, hundreds of sticks in three shades of blue generate an intriguing pixilation effect.

The Clock Tower Beach may be a new way to attract tourists that it’s white sand, nice beach chairs and some clear, pristine, Montreal water. It massive yet delightfully simple, extends and intensifies the idea driving the master plan of the Old Port of Montreal to create a “window on the river” by summoning Montrealers and visitors alike to come and enjoy this exceptional site and its atmosphere of leisure and liveliness, recreation and relaxation.

QQ20130419-1

 

Webb Bridge
Melbourne, Australia
Denton Corker Marshall Architects, 2001

http://www.dentoncorkermarshall.com/projects/webb-bridge/

 

This open bridge reveals the landscape of surrounding views and activities along the river with a unified sculptural form.

 

QQ20130421-1

Water Culture Square, Turenscape

Dujiang Yan City, Sichuan Province, China 2002

 

http://www.turenscape.com/english/projects/project.php?id=76

This bamboo basket of the square reveals the regional landscape that represents local tradition, the spirit of the place, local heritage, and the city’s lifestyle.

 

 

QQ20130421-2

Xurret system & Pep

Iñaki Abalos / Juan Herreros, 2003

http://www.escofet.com/pages/productos/ficha_productos.aspx?IdP=57&FA=

 

X, U, RR, E and T, these five elements reveal to wrap digital and natural in a new digital craftsmanship and a new network of interests that constructs the architecture and the landscape.

UTI1599796_t940

Blog #4

During my visit to San Diego, the word ‘inspiration’ hit my mind. Of all the places we saw, the one place that stood out to me the most was my visit to the Museum of Contemporary Arts. There was an installation that made me speechless. It was the masterpiece, 1° 2° 3° 4° Four dimensions, by Robert Irwin. The installation called for four air proof walls and within those walls are three windows. The design has a way of incorporating the open outdoor atmosphere into the enclosed indoor area.

Windows are split in three rectangles and show the gallery’s wide ocean view, framing the details of the beautiful vista. The winds blowing in from outside also made it feel as if the person was out there. By framing the parts of an ocean view with open rectangles, the gallery challenge the eyes as they frame details of the postcard-perfect scene. Irwin tried to indicate that art and nature are infinitely one.

The breathtaking ocean view of the three windows shows height, width, depth and time. It exemplifies the illusionism through manipulation of light and space or depth, along with real salt-air breezes wafting in from outdoors. The outdoor area viewed had enchanting plants, a huge sculpture made of canoes, and the ocean on one side. This area itself could be considered as an outdoor gallery that has no traditional walls. This gallery was very unique compare to regular art galleries.

The windows are not hedged in with rules and regulations of traditional galleries. What i think Irwin was trying to show the window caught my attention and allowed me to focus even more than other arts. It seemed like a tangible object, but in fact it was not. Irwin implied auditory—hearing the sound from the La Jolla Ocean, visual—seeing the whole view from the frame window, and smell- smelling the ocean. It incorporated both the nature and construction to create a piece of an art.

 Blog# 3

On the first day of the field trip in San Diego. We went to the Museum of Contemporary Art San Diego, it is an art museum focused on the collection, preservation, exhibition, and interpretation of works of art. The one impressed me most is called 1° 2° 3° 4°: Four dimensions, one masterpiece. This is the one part of Krichman Family Gallery. The artist called Robert Irwin, there are three rectangles cut in the tinted windows of the Museum of Contemporary Art San Diego’s ocean view gallery, framing details of the beautiful vista. By framing parts of an ocean view with open rectangles, which challenge the eye as they frame details of the postcard-perfect scene. You’re first aware of the difference in color, then the breeze wafts through the lighter blue openings, suddenly, people of all ages are delighted to discover the playful high jinks underlying a profound message: art and nature are infinitely one. He conceived this installation for the museum’s breathtaking ocean view gallery. The title, “1° 2° 3° 4°,” refers to the three dimensions — height, width, depth — plus a fourth: time. It exemplifies the movement’s illusionism through manipulated light and space or depth, in this case surprisingly conveyed by real salt-air breezes wafting in from outdoors. This design it is the first one makes me feel more and more comfortable and relaxation. When you face to this window, they are not hedged in with rules and regulations. And it also can let you pay more attention on this design. It such like the thing you can touch, but not really can touch it. This design includes auditory—hear the sound from the La Jolla Ocean, visual—see the whole view from the frame window, and smell- smell the ocean. This experience is the one I will never forget.

QQ20130214-5

The cistern located in front of the Salk Institute, La Jolla. It faces toward La Jolla Ocean. The figure is the cistern. The first photograph shows the detail of the cistern. The second one shows the view of a few steps away of the cistern and its immediate background. The final picture shows the whole view the cistern and the building around it. Above three images , it indicates that all the shapes of the cistern are symmetrical and geometric.